Premsa
Mèdia 11/07/2011

Els últims mots encreuats del 'News of the World' carreguen contra la directora

Rebekah Brooks havia demanat a dos periodistes de confiança que pentinessin el diari a la recerca de missatges ocults. No van mirar amb prou atenció la pàgina de passatemps

à. G.
1 min
News of the World

BarcelonaLa directora del News of the World s'ha convertit en centre de les crítiques de la plantilla del diari sensacionalista, que no ha digerit bé que tanqui el rotatiu però la seva màxima responsable mantingui la feina com a mà dreta de Murdoch al Regne Unit. Per evitar escarnis, Brooks havia demanat a dos periodistes del seu cercle més immediat que repassessin el diari per tal de detectar-hi possibles missatges ocults o invectives més o menys dissimulades. Aparentment van complir la seva feina, perquè en els articles no hi apareix res en aquest sentit, però es van deixar fer un gol amb els mots encreuats: moltes pistes o respostes semblen fer al·lusió directa a Brooks.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"Dona que mira salvatgement una calamitat", "empresa criminal", "catàstrofe" o "pudor" són algunes de les pistes de l'encreuat que poden ser interpretades com a al·legòriques. "Cadena d'enregistraments", per exemple, és una clara referència a l'escàndol d'escoltes il·legals que ha sacsejat el diari fins a portar-lo a la seva desaparició. "Barrejant-se a la presó" també sembla fer referència a Brooks.

stats