Mèdia 27/05/2013

"#mediterràniament hi ha coses que no convé fer": Protecció Civil aprofita l'anunci de Damm per recordar que està prohibit el foc al bosc

La direcció general llança un tuit sobre l'escena que representa l'anunci d'Estrella Damm, però aclareix que no volia qüestionar la cervesera, que "va complir la normativa en demanar tots els permisos que calia per al rodatge". En l'espot, els Love of Lesbian cuinen una paella sobre unes brases a terra

Ara
1 min

BarcelonaEls Love of Lesbian cuinen una paella per als amics en una casa rural. És l'anunci d'estiu d'Estrella Damm. Música, piscina i un arròs cuinat a la llenya amb unes brases al terra. No se sap on passa l'escena: en la nota de premsa de la campanya Estrella Damm es diu que és una casa rural "de l'interior".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

I la direcció general de Protecció Civil ha aprofitat l'avinentesa per llançar un dels consells habituals. Des del compte oficial de Twitter d'Emergències, aquest migdia la Generalitat ha advertit que "hi ha coses que no convé fer". "A l'estiu, a prop del bosc fer foc = 600 € de multa com a mínim!", diu el tuit. El missatge d'Emergències porta el 'hashtag' de la campanya d'Estrella #mediterràniament.

Tanmateix, en un tuit posterior, Protecció Civil ha fet un altre tuit en què aclareix que Estrella Damm no va incomplir cap norma en enregistrar l'anunci. "Va complir la normativa en demanar el permís que cal per al rodatge", diu la piulada d'aclariment.

Paral·lelament, els portaveus de Protecció Civil han assegurat a l'ARA que, contra el que pogués semblar, no tenien "cap intenció de criticar Damm ni l'anunci". El rodatge "es va fer amb tots els permisos que calien" i "no es va vulnerar cap norma", han especificat. Segons les mateixes fonts, el que ha volgut fer la direcció general ha estat "aprofitar la popularitat de l'anunci per atraure l'atenció dels ciutadans sobre els perills del foc al bosc", ja que d'aquí dos dies es presenta la campanya contra els incendis d'aquest any.

stats