Televisió
Mèdia 22/05/2012

La 1 estrena dilluns 'Entrevista a la carta', amb Julia Otero

El convidat decidirà qui vol que li faci la següent pregunta, sense saber què li demanaran

Ara
1 min
Júlia Otero torna a TVE després de presentar Las cerezas fa set anys. Compaginarà el nou espai amb el seu programa a Onda Cero.

BarcelonaLa 1 ja té data d'estrena per al nou programa de Julia Otero, 'Entrevista a la carta'. Serà dilluns vinent, a les 22.15, i competirà, per tant, amb la final de l'actual edició de 'Gran hermano', a Telecinco. El nou programa, finançat a través del sistema de patrocini cultural, suposa una innovació en el gènere de l'entrevista, ja que el convidat serà sotmès a les preguntes no només d'Otero sinó també d'un nombrós grup de persones conegudes. A més, l'entrevistat podrà escollir en cada moment quin dels entrevistadors vol que li plantegi la següent pregunta, però sense saber què ni com li demanarà. Els espectadors també podran fer arribar les seves preguntes al programa, ja sigui per telèfon o a través de webcam, i d'entre totes se n'escollirà una que el convidat també haurà de respondre.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Amb 'Entrevista a la carta', Julia Otero torna a TVE set anys després d'haver-hi conduït 'Las cerezas'. El seu retorn va generar certa polèmica, després que des del Partit Popular critiquessin el fitxatge de la presentadora de l'espai d'Onda Cero 'Julia en la onda', que s'ha mostrat molt crítica amb aquest partit. Otero, però, va argumentar que havia posat com a condició per al seu retorn a la televisió pública que el consell d'administració hi votés unànimement a favor.

stats