SALT DE LA RÀDIO A LA TELEVISIÓ
Mèdia 04/05/2011

El 33 estrena la seva versió de 'Generació digital'

A.g.m.
1 min
Gina Tost i Jordi Sellas seran els presentadors del programa.

BARCELONA.El 33 estrena aquesta nit, a partir de les 22.15, un espai sobre la cultura i l'entreteniment digital. Es tracta d'una versió per a televisió del Generació digital que emet des del 2003 Catalunya Ràdio, i també es dirà Generació digital . El programa el presentaran Gina Tost, tota una celebritat en el món 2.0, i Jordi Sellas, creador del programa radiofònic, i comptarà amb el mateix equip que la versió de Catalunya Ràdio. Cada setmana, oferirà un reportatge sobre un tema d'actualitat i una secció dedicada a empreses tecnològiques catalanes que comencen o que ja venen els seus productes fa temps però no han deixat de ser start-ups .

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A més, el Generació digital del 33 tindrà un espai d'anècdotes, com per exemple en què es va inspirar el creador de Mario quan va crear el personatge, i també un espai per a històries dels jugadors de videojocs, en què cadascun explicarà el guió del seu videojoc preferit o alguna experiència personal relacionada amb un videojoc, i els espectadors hauran d'endevinar quin és aquest videojoc.

El programa també comptarà, cada setmana, amb la presència d'algun personatge conegut que explicarà el seu vessant més digital. El primer convidat, en el programa d'avui, serà Òscar Dalmau, i en les pròximes setmanes també passaran pel programa altres personatges com Manu Guix o Laia Ferrer.

stats