Mèdia 06/07/2011

Si estudies, trobes feina, portada de l'ARA

Les dades que demostren que els llicenciat universitaris són els que més s'escapen de l'atur obren l'edició d'aquest dimecres. També es destaca a la portada, la reacció de la SGAE a la investigació judicial, en què la junta veu "molt fum" i una "mà negra"

Redacció
1 min
portada normal 6 juliol

BarcelonaEl 89% dels titulats universitaris troben feina. I dels aturats d'entre 16 i 29 anys, només un 7% són llicenciats, molt per sota dels que tenen estudis de FP (15%) i, sobretot, dels que només tenen l'ESO (67%). Les dades són d'un estudi que trenca tòpics generats els darrers anys sobre la superpoblació de llicenciats i les poques possibilitats que tenen de treballar en molts casos. Aquest és el tema que obre la portada d'aquest dimecres.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

I també:

-Víctor Manuel, de la junta de la SGAE, creu que en la investigació judicial que té imputat Teddy Bautista hi ha "molt de fum" i una "mà negra".

-Dinamarca posa controls a la frontera tot i les protestes d'Alemanya

-L'Eurocambra aprova aquest dimecres una norma que fa perillar l'etiquetatge en català.

I la portada de l'ARA Estiu: Julieta & Romeo, amor salvatge de joventut al Coliseum, sota la direcció de Marc Martínez. I un fotoconte de Maria Barbal.

stats