Mèdia 19/09/2012

310.000 euros pel 'topless' d'Elsa Pataky

Selena Soro
2 min
310.000 euros pel 'topless' d'Elsa Pataky

Qui no corre vola. El 2007 Elsa Pataki (01) estava fent un reportatge fotogràfic per a la revista Elle . L'actriu posava sense la part de dalt del biquini, però d'esquena i tapant-se amb la mà. Un fotògraf que no era de la publicació va aprofitar uns moments de la sessió per captar Pataki des de l'altra banda, en topless . Ara el Tribunal Suprem condemna les empreses editores d' Interviú , Cuore i El Periódico a indemnitzar l'actriu amb un total de 310.000 euros. La sentència dicta que tot i que la platja fos pública i d'ús no restringit, les imatges es van fer "sense el consentiment" de Pataki i es van captar "en un lloc apartat buscat a propòsit" per fer la sessió fotogràfica pactada amb la revista Elle .

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La sentència a favor d'Elsa Pataki coincideix amb la decisió de la justícia francesa de retirar les imatges del topless robat de la princesa Kate Middleton . La revista Closer haurà d'entregar les fotografies en 24 hores i haurà de pagar 10.000 euros per cada dia que no ho faci. El Tribunal de Nanterre també prohibeix que cap altre mitjà difongui les fotos robades de Middleton. L'edició irlandesa del Daily Star, que també va publicar les imatges uns dies després de Closer, no ha estat jutjada, però el seu president ha decidit cessar el director.

White, medallista i vàndal

La policia va detenir el surfista Shaun White (02) -guanyador de dues medalles d'or als Jocs Olímpics d'Hivern del 2006 i el 2010- per vandalisme i escàndol públic. White va fer saltar l'alarma d'incendis d'un hotel de Nashville i van haver d'evacuar-lo, amb la qual cosa van deixar al carrer tots els hostes. Mentrestant, el tomàquet volador -se'l coneix així per la llarga melena pèl-roja que duia abans- es va dedicar a destrossar un telèfon de l'edifici. White va intentar escapar-se de la policia però va estimbar-se contra una tanca.

Pilar Rubio i Sergio Ramos?

Sergio Ramos i Pilar Rubio (04) poden ser els pròxims Iker Casillas i Sara Carbonero. La Otra Crónica d' El Mundo revela que el futbolista i la presentadora de ¡Mira quién baila! mantenen una relació. "No sé si és només una cosa passatgera o si realment surten junts, però que s'han embolicat... va a missa", declara una font. Tot i això, La Otra Crónica adverteix que Sergio Ramos "canvia de nòvia com de camisa". Al juliol l'esportista va trencar -per tercera vegada- amb la periodista Lara Álvarez, fins aleshores la seva nòvia.

Fernando Alonso, el setze ulls

El pilot de Fórmula 1 Fernando Alonso (03) també té els seus moments d'indecisió. Tenint en compte la seva col·lecció d'ulleres, no és estrany. "M'he de fer la maleta, tinc els mateixos dubtes de sempre...", ha dit l'asturià als seus seguidors de Twitter.

stats