ARA
Mèdia 25/03/2011

Les expectatives escasses de la cimera anticrisi d'Artur Mas, a la portada de l'ARA

Les dificultats amb què se celebra la trobada del president de la Generalitat amb tots els partits per intentar un acord obren la primera plana d'aquest divendres. També s'hi reflecteix el que pot costar el rescat de Portugal: 75.000 milions

Redacció
1 min
PORTADA 24 MARÇ

Barcelona"President Mas, lideri". Són les primeres paraules d'un editorial adreçat al president de la Generalitat que, aquest divendres, excepcionalment, comença a la portada. La crisi centra la primera plana de l'ARA d'aquest d'avui, que aborda les expectatives escasses que genera la cimera anticrisi convocada per Artur Mas.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El segon tema més destacat no deixa la crisi: el rescat de Portugal costarà 75.000 milions d'euros a Europa si s'executa. També s'aborda la decisió de CatalunyaCaixa, que tria el FROB per buscar la solvència que necessita.

Pel que fa a l'opinió, destaquem a la portada els articles de Jaume Cabré i Xavier Roig i una col·laboració especial, mitjançant The New York Times Sindicate: la de Nader Mousavizadeh, director d'Oxford Analytica i antic assessor del secretari general de l'ONU, que analitza la intervenció a Líbia.

stats