TELEVISIÓ
Mèdia 01/02/2012

Els famosos s'examinaran a l'autoescola de La Sexta

La Sexta anirà un pas més enllà en el transitat món del reality. Prepara un nou espai que mostrarà com els famosos es treuen el carnet a l'autoescola San Cristóbal, famosa pel seu mètode intensiu.

Natalia Araguás
2 min
Usun Yoon ja va protagonitzar l'espai d'humor Trata de arrancarlo, Usun, a El intermedio, en què mostrava com aprenia a conduir.

BARCELONA.Treure's la teòrica en quatre dies (literalment) i el carnet de conduir en un parell de setmanes, si hi ha sort, ha estat l'esquer que ha portat multitud de famosos fins a Conca. En aquesta ciutat hi ha l'autoescola San Cristóbal, famosa per un mètode intensiu que redueix a la mínima expressió el feixuc tràmit d'obtenir el permís de conduir. Entre els seus alumnes, Jaydy Michel, Martina Klein, Juan Carlos Fresnadillo, Mar Saura, Emma Suárez, Cayetano Rivera Ordóñez i un interminable llistat de personatges de la faràndula, l'esport i el cinema. També Tamara Falcó, que va deixar una taca negra al currículum de l'autoescola en patir dos accidents consecutius en cinc mesos poc després de superar l'examen. En el primer, la filla de Isabel Preysler va encastar el seu Mini gris en un Starbucks del madrileny carrer Fuencarral.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Gràcies a La Sexta l'autoescola San Cristóbal, ja mediàtica de per si, serà també televisiva. La cadena prepara un reality en què es veurà els famosos patint per treure's el carnet. Serà un format produït per La Competencia i basat en Driving school , que la britànica BBC One va emetre el 1997. Després van venir Celebrity driving school -el seu equivalent amb celebritats- i el semblant Britain's worst driver .

Des de La Sexta confirmen que el projecte tira endavant, però sostenen que encara no hi ha títol, ja que està en una fase molt incipient. El programa mostrarà els famosos que es prestin voluntaris superant els nervis propis del conductor novell, seguint les classes teòriques de l'autoescola Sant Cristóbal i tractant de no repetir més els seus errors al volant.

Usun Yoon, pionera

No serà la primera vegada que es retransmeti com un personatge conegut intenta treure's el carnet. La reportera d' El intermedio , Usun Yoon, ja va fer un experiment similar. La primavera del 2010 va protagonitzar el microreality d'humor Trata de arrancarlo, Usun per al seu programa, que presenta el Gran Wyoming. Amb aquest nou espai, La Sexta reforça la seva aposta per la telerealitat. La cadena ja ha ofert espais com Generación Ni-Ni i també altres realities amb famosos, com ara ¡Qué más quisiera yo! i Anónimos . A més, té pendent d'estrenar docu realities com Baby boom i Cuerpo médico .

La productora La Competencia ja té experiència amb aquesta mena de formats. És responsable de Granjero busca esposa (Cuatro). Ara prepara, juntament amb Plural Entertainment i l'argentina 40 Producciones, el docu reality Padres lejanos , que s'emetrà per Antena 3 i en què Manuel Díaz, el Cordobés, ajudarà pares i fills amb relacions tancades a arreglar diferències i recuperar el temps perdut.

stats