CELEBRACIÓ TELEVISIVA
Mèdia 01/07/2011

Una festa per tancar la temporada de l''APM?'

A.c.r.
1 min
L'Homo APM? és la cara més visible del programa, i demà serà l'amfitrió de la festa.

Barcelona.L'Alguna pregunta més? celebra demà una festa que servirà per posar el punt final a la seva setena temporada en antena a TV3 -que s'acabarà dimarts- i a la qual estan convidats tots els seguidors del programa. L'acte, que s'engloba dins del Montjuïc de Nit, arrencarà a les 22.00 a l'esplanada de davant del Palau Sant Jordi i s'allargarà fins a la 1.00 de la matinada.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Durant aquestes tres hores passaran per la festa alguns dels personatges habituals del programa, com el Rovelló, Iván Zayas, Tornasol, Germán Ramírez o Adolfa la Golfa, que oferiran els seus xous. I, esclar, no hi faltarà l'Homo APM?, que actuarà com a mestre de cerimònies durant tota la nit i que presenciarà, com tot el públic, un concurs dels seus nombrosos imitadors.

A partir de les 22.30, la festa inclourà dos concerts: el primer a càrrec dels Ix! i el segon amb Albert Pla. Durant la mitja part, a quarts de dotze, es projectarà en una pantalla gegant una edició especial de l' APM? . Tothom que vulgui accedir a la festa podrà fer-ho de manera gratuïta.

L' APM? va debutar a TV3 amb un especial que es va emetre el juliol del 2004, i al setembre següent va engegar la primera temporada. Ràpidament es va convertir en un dels espais més seguits de la cadena, i actualment segueix obtenint molt bons resultats, amb quotes de pantalla que superen, gairebé sense excepció, el 20%.

stats