Mèdia 20/06/2011

La ficció substitueix la realitat a La Sexta 2

A.c.r.
1 min
La telenovel·la Contra viento y marea passarà a La Sexta 2.

Barcelona.Si La Sexta 3 és un monogràfic de cinema, La Sexta 2 es consagrarà a partir d'ara a les telenovel·les. El trasllat cap a la ficció es concretarà el dia 4 de juliol, tot just quatre mesos després que la direcció de la cadena optés per convertir aquest canal en un espai per a la realitat, amb l'estrena de vuit nous programes de reportatges de producció pròpia. Tot i així, la presència a la graella d'aquest canal de la tertúlia política Al rojo vivo , cada nit, i la de Buenafuente , que s'hi emet en prime time , abans que al primer canal del grup, donava lloc a una oferta poc definida, que no ha acabat de quallar: La Sexta 2 ha tancat els dos últims mesos amb un 0,6% de quota de pantalla al conjunt de l'Estat, i manté la mateixa xifra en la primera quinzena de juny.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Aprofitant el final de temporada de Buenafuente -que, a més, no tornarà al setembre- i d' Al rojo vivo -que la pròxima temporada podria fer el salt al canal principal-, s'ha optat per aquest canvi, que suposarà el transvasament a aquesta cadena de les telenovel·les que fins ara ofereix La Sexta 3 als matins, a més de la incorporació de nous títols.

De fet, la idea de destinar un canal exclusivament a l'emissió de telenovel·les no és nova: en un primer moment, La Sexta ja s'havia plantejat aquesta possibilitat, tot i que pensant en el seu tercer canal.

stats