ARA
Mèdia 19/02/2011

El futur del PSC, portada de l'ARA

La nova llei de consultes per driblar el TC que prepara Artur Mas és un altre tema destacat

Redacció
1 min
portada 19f

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El primer tema de la portada de l'ARA d'aquest dissabte són les deu claus de les primàries del PSC, en què s'escollirà Hereu o Tura com a cap de cartell per a les eleccions municipals del 22 de maig. “El futur del PSC en joc” és el titular d'obertura del diari. En plana política també es destaca que Mas prepara una nova llei de consultes per driblar el Tribunal Constitucional.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La fotografia gran de la portada il·lustra l'alegria viscuda al Caire que celebren la fi del règim. Amb el titular 'Festa al Caire, revolta arreu' es fa referència a l'onada de revoltes al món àrab com Líbia, el Iemen i Jordània.

El fet que Acció Cultural anirà fins a Estrasburg per recuperar TV3, l'alerta del Síndic sobre les retallades socials, el nom de Senén Florensa, que dirigirà Afers Exteriors i la possibilitat que La Bressola tanqui si deixa de rebre ajuts són les altres notícies destacades a la primera de l'ARA.

Els articles del premi Nobel de la pau, Mikhail Gorbatxov, de l'escriptor Albert Sánchez Piñol i del filòsof Josep Ramoneda completen una portada que també destaca els suplements Criatures i Emprenem, tot recordant que diumenge, juntament amb el suplement TimeOut, s'entregarà el segon DVD de Crackòvia.

stats