Mèdia 08/06/2012

El govern espanyol torna a autoritzar la fusió entre Antena 3 i La Sexta

La llicència ja va ser aprovada el 2011 però no es va formalitzar dins el termini de tres mesos que s'havia previst

Efe
1 min

MadridEl govern espanyol ha tornat a autoritzar de manera formal la fusió entre les cadenes privades Antena 3 i La Sexta. La llicència ja s'havia atorgat el desembre del 2011 però no va ser formalitzada en el termini màxim de tres mesos que s'havia habilitat. Per això, Antena 3 ho va tornar a sol·licitar. Ara, el govern de Madrid autoritza que la prestació dels serveis audiovisuals dels quals La Sexta és titular passin a ser utilitzats per Antena 3.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La llicència s'ha permès perquè els dos canals compleixen els requisits i la suma de la seva audiència mitjana no supera el llindar legal del 27%, tal com ha explicat l'executiu. Amb aquesta unió, Antena 3 assumiria els drets i obligacions de La Sexta, però la llicència quedaria condicionada al compliment de les lleis sobre la defensa de la competència i a l'aplicació de les normes de la llei del mercat de valors.

La transmissió dels serveis de La Sexta a Antena 3 ha de ser formalitzada per les dues parts implicades, abans d'un termini de 90 dies i, un cop complert aquest pas, ja es podrà comunicar a l'autoritat audiovisual competent.

stats