Mèdia 31/08/2012

Dilluns tornen 'La Riera', 'Divendres' i 'Els matins'

Els matins, La Riera i Divendres tornen dilluns a la graella de TV3, mentre que El gran dictat passarà al vespre. Després de la Diada començaran a incorporar-se els programes de prime time.

Albert Castellví Roca
2 min
Dilluns tornen 'La Riera', 'Divendres' i 'Els matins'

BARCELONA.L'estiu televisiu ja s'acaba. A partir de dilluns, les graelles aniran recuperant la seva estructura habitual, i en el cas de TV3 ho farà amb algunes novetats i de manera esglaonada, ja que els programes de prime time no reapareixeran fins després de l'Onze de Setembre.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'inici de la temporada regular el marcarà, dilluns a les 8.00 h, el retorn d' Els matins , una temporada més encapçalats per Ariadna Oltra i Helena Garcia Melero. A la tarda arrencarà la quarta temporada de La Riera , que després de la inesperada mort de la Isabel en l'últim capítol d'abans de l'estiu -que va ser el més vist de la història, amb 613.000 espectadors i un 24,6% de share - promet més emocions fortes amb la incorporació de nous personatges. Entre els fitxatges hi ha la professora de pintura de la Mercè, una estudiant atractiva i molt llançada que farà classes a la filla de l'Ernest i una agent de la policia portuària especialitzada en temes de contraban.

I si torna La Riera , torna Divendres , amb la seva tertúlia setmanal sobre la sèrie. Per quarta temporada, Xavi Coral conduirà el programa des de l'estudi, mentre que Espartac Peran seguirà voltant per Catalunya, començant, la setmana vinent, a Caldes d'Estrac.

Però TV3 també ha pensat en els nombrosos espectadors que durant l'estiu s'han enganxat a Plats bruts , i durant la setmana vinent acabarà d'emetre'n els capítols que queden pendents, tot i que serà a partir de les 18.20 h, després de Divendres . També continuarà durant una setmana més l'emissió de Majoria absoluta , en aquest cas a les 19.20 h.

Canvis al vespre i a la nit

L'última hora abans del Telenotícies serà la que concentrarà els principals canvis. L'Esport club es trasllada al canal Esport3 i cedeix el seu lloc a l' Espai Terra , que avança l'inici a les 20.00 h. A continuació serà el torn d' El gran dictat , que abandona la franja del migdia -ara s'hi emetrà la sèrie Rex - i aquesta temporada començarà a les 20.20 h i precedirà el Telenotícies vespre .

Pel que fa al prime time , l'únic espai que s'incorporarà la setmana vinent serà el Zona zàping , divendres. El dia 10 tornarà l' Àgora , i la resta reapareixeran a partir del 12 de setembre, quan l' APM? estrenarà la seva nova etapa en dimecres -per esquivar la Champions dels dimarts-. L'endemà tornarà Polònia , i dissabte, dia 15, serà el torn de La partida , que per primera vegada s'emetrà durant la temporada regular. El dilluns 17 arrencaran Crackòvia i la tercera temporada d' El convidat , i finalment el dia 19 s'estrenarà la segona etapa de la sèrie Kubala, Moreno i Manchón , que ara s'emetrà els dimecres.

stats