PRÒXIMA ESTRENA
Mèdia 13/04/2012

El gran espectacle de Buenafuente

Buenas noches y Buenafuente serà un gran espectacle. Amb aquesta idea han treballat l'humorista català i el seu equip per preparar el nou espai, que s'estrena a Antena 3 aquest diumenge en prime time.

Albert Castellví Roca
2 min
Un teló vermell presideix el plató de Buenas noches y Buenafuente, que serà l'escenari d'un gran espectacle setmanal a partir d'aquest diumenge.

SANT JUST DESVERNEl teló vermell envoltat d'un luxós marc que presideix el plató dóna una primera idea sobre què vol fer Andreu Buenafuente en el seu nou programa a Antena 3: un espectacle total. "Serà una barreja de cabaret, teatre i televisió. Volem que els artistes vinguin a actuar aquí", explica el xòuman reusenc, que demà passat torna a la pantalla amb Buenas noches y Buenafuente , nou mesos després d'haver acomiadat l'etapa anterior. Ho farà en un dia inusual (diumenge) i en un horari (22.00) en què no se'l veia des dels seus inicis a TV3.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"Em deien una cosa terrible: «M'agrades molt, però no et veig»", confessa Buenafuente en relació amb la franja que ocupava últimament. "El moment ha arribat: si tant t'agrado, mira'm", reclama ara l'humorista, que alhora parla de "responsabilitat". "Si no funciona no serà per falta de promoció o perquè no ens coneguin, sinó perquè el que fem no agrada", admet.

Però Buenafuente no estarà sol en aquest nou repte. Al seu costat hi haurà Berto Romero -una "parella artística" amb qui no amaga que se sent absolutament còmode- i José Corbacho, que serà l'encarregat de convertir Buenas noches y Buenafuente en un gran espectacle. No només muntarà grans números a plató, sinó que a més proposarà reptes al presentador, que tindrà una setmana per aconseguir el seu objectiu.

També formaran part de l'equip els actors Fermí Fernàndez, Sílvia Abril, Alba Florejachs i Elías Torrecillas, que protagonitzaran gags acompanyats de diversos personatges convidats. I evidentment no faltaran al programa una entrevista i el tradicional monòleg de Buenafuente per donar la benvinguda als espectadors. Tot i així, el presentador subratlla que el format serà àgil i que s'anirà "reinventant a partir de la base de la complicitat" entre ell i els seus dos companys.

Una ala d'avió

Tot plegat tindrà lloc al voltant d'una ala d'avió, situada al centre del plató i que servirà de taula. L'explicació és senzilla: "M'invento peces de decorat d'allò més absurdes", explica Buenafuente, que diu que no s'hi han de buscar més explicacions. "Era imprescindible incorporar al programa un component artístic", afegeix, i posa com a exemple el fet d'haver "posat un teatre on hi havia un plató". En aquest sentit, l'humorista elogia les facilitats que els ha donat Antena 3: "Normalment la televisió està plena d'urgències i pressions, però aquí hem pogut treballar amb molt temps i mitjans", explica. I utilitza una metàfora per definir com veu ell el programa: "Això no és televisió de fast food ".

stats