Premsa
Mèdia 27/06/2012

El diari gratuït 'Qué!' es publicarà divendres per última vegada

L'edició digital seguirà en marxa. És el tercer diari gratuït que tanca en tres anys

Ara
1 min
La portada del 'Qué!' d'aquest dimecresc

BarcelonaEl diari gratuït 'Qué!' es publicarà divendres per última vegada, segons ha pogut confirmar l'ARA. El mitjà ha acumulat dos milions d'euros de pèrdues durant l'últim any, la qual cosa ha fet inviable la continuïtat de l'edició impresa del diari. La web, però, seguirà en funcionament.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Els treballadors van conèixer la notícia aquest dimarts a la nit, i dijous el comitè d'empresa es reunirà amb la direcció per pactar el nombre i les condicions dels acomiadaments. Actualment, la plantilla està formada per una cinquantena de professionals repartits entre les cinc delegacions que el diari té a Barcelona, Madrid, València, Màlaga i Sevilla.

Fundat l'any 2005, 'Qué!' serà el tercer diari gratuït que desapareix a l'Estat des del gener del 2009, quan va tancar 'Metro'. A finals de l'any passat va desaparèixer l''ADN' i, per tant, ara només quedarà '20 minutos', el primer gratuït que es va començar a publicar a Espanya, l'any 2000, i que ara fa un mes va anunciar la intenció de presentar un ERO.

stats