Mèdia 17/04/2012

"Kirschner menciona la 'trompa d'un elefant' per apropiar-se d'YPF", a la portada del diari 'El Mundo'

La nacionalització d'YPF i la crisi a la Zarzuela centren l'actualitat. 'El País' destaca que "l'exsoci d'Urdangarin implica el monarca davant el jutge per gestions a favor del seu gendre fetes amb Camps"

Ara
1 min
El Mundo, 17 d'abril del 2012

BarcelonaEls diaris centren les portades d'aquest dimarts en la decisió del govern argentí de nacionalitzar YPF. No obstant això, la polèmica arran de la cacera del rei Joan Carles continua generant titulars d'obertura. 'El Mundo' aprofita l'avinentesa i lliga tots dos temes: "Kirschner menciona la 'trompa d'un elefant' per apropiar-se d'YPF", diu el diari.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

'La Razón' obre edició amb una gran taca de petroli sobre la qual es pot veure la presidenta argentina, Cristina Fernández, i en destaca la "guerra bruta". 'Abc' acusa l'Argentina d'"espoli" a l'estat espanyol, i destaca també en portada que "el rei és conscient de les crítiques per les seves caceres a l'Àfrica". 'El País' obre edició amb l'expropiació d'YPF, però també ofereix informació sobre la monarquia. Destaca que "l'exsoci d'Urdangarin implica el monarca davant el jutge per gestions a favor del seu gendre fetes amb Camps".

A la premsa catalana, 'El Periódico' parla de "repte argentí" i bateja la presidenta com "la nova Evita". L'ARA diu: "L'Argentina expulsa Repsol". 'La Vanguardia' titula, ras i curt: "Expropiació".

'El Punt Avui' se centra en les retallades en educació i diu: "Invasió a l'escola".

stats