Televisió
Mèdia 27/10/2011

El cap de Dani Martín assegura que "s'ha tret un pes de sobre" a l'inici d''El hormiguero'

Després de demanar disculpes pel mal tràngol de dimarts a la nit, el programa de dimecres va començar seguint la broma de la decapitació

Ara
1 min

BarcelonaLa broma de la decapitació de Dani Martín va obligar els responsables d'El hormiguero a demanar perdó als espectadors i els seguidors del cantant per haver-los fet passar "una mala estona", però això no va impedir que la seguissin explotant. A l'inici del programa d'aquest dimecres, Pablo Motos va reiterar les excuses perquè el programa del dia anterior se'ls havia "escapat de les mans", però acte seguit va reprendre el fil de la broma.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Primer va parlar amb els mags que suposadament havien decapitat el cantant per un error en el truc de la guillotina, que van lamentar els fets tot i que van afegir que Martín "tampoc no cantava tan bé". Acte seguit, el cap de la presumpta víctima va aparèixer, sense cos, sobre una caixa de fusta, i va sumar-se de nou a la broma: "No cantava gaire bé, però sóc un bon noi! M'he tret un pes de sobre", va assegurar.

stats