ARA
Mèdia 05/02/2011

La resposta escassa dels immigrants a la possibilitat de votar, a la portada de l'ARA

L'edició d'aquest dissabte de l'ARA destaca que només el 13% dels nouvinguts que podrien fer-ho s'ha censat per participar en les eleccions del maig. També parlem del clam per la rendició de Mubàrak

Redacció
1 min
portada dissabte 5 febrer

BarcelonaDesinformació i traves burocràtiques. Aquestes serien les causes de la resposta minsa que ha tingut l'esforç per integrar els immigrants mitjançant la possibilitat que votin a les eleccions municipals. Només s'han censat un 13% dels que ho podrien fer perquè el seu país ha signat un conveni amb l'Estat espanyol. Aquest és el tema que obre la portada de l'ARA d'aquest dissabte, que també dedica atenció, amb una foto que ho diu tot, al clam que hi ha a Egipte per la dimissió de Hosni Mubàrak.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'augment del preu del petroli, els problemes de les biblioteques escolars i l'arrencada de la campanya de les primàries del PSC a Barcelona són els altres temes destacats de l'edició d'avui.

Pel que fa a l'opinió, destaquem els articles de Thomas Friedman –que analitza la situació d'Egipte–, Albert Sánchez Piñol i Ferran Requejo.

stats