Premsa
Mèdia 22/05/2012

Una immobiliària propera a Roures podria quedar-se la web de 'Público'

Han presentat a última hora una oferta superior a la dels treballadors. La jutge decidirà a qui adjudica la capçalera aquesta setmana

Ara
1 min
L'aventura de 'Público'

BarcelonaLa subhasta de la capçalera de 'Público', que s'ha celebrat aquest dimarts, ha comptat amb una sorpresa d'última hora. A l'oferta ja coneguda dels treballadors del diari, que a través de la plataforma Maspublico volien adquirir la web del rotatiu per 240.000 euros, s'hi ha sumat una segona d'inesperada, a última hora. L'ha presentat Display Connectors, una empresa immobiliària fundada fa tot just dos mesos els accionistes de la qual, segons denuncia Maspublico, són els mateixos de Mediapubli, l'empresa editora del diari. Entre altres, hi tenen participacions Jaume Roures i Tatxo Benet –principals accionistes de 'Público'– i Toni Cases, que ha sigut l'encarregat de presentar l'oferta i és un dels principals creditors del rotatiu.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'oferta presentada per Display Connectors és de 412.000 euros –335.000 en efectiu i 77.000 destinats a pagar les nòmines pendents dels treballadors– i supera, per tant, la de Maspublico. De totes maneres, la jutge que porta el cas haurà de decidir a qui atorga la capçalera, previsiblement al llarg de les properes 48 hores.

stats