COMUNICACIÓ
Mèdia 16/07/2012

La infanta Cristina, espiada per la mateixa xarxa de compravenda de dades que Telma Ortiz

A la trama hi estan implicats funcionaris d'Hisenda, de la Seguretat Social, policies locals, guàrdies civils i noranta detectius privats

Ara
1 min

BarcelonaLa infanta Cristina va ser un dels objectius de la trama d'espionatge i tràfic de dades desmantellada per la policia el maig passat, segons ha publicat aquest dilluns la revista 'Interviú'. Cent vuitanta-nou persones –entre elles funcionaris d'Hisenda, de la Seguretat Social, policies locals, guàrdies civils i noranta detectius privats– estan implicades en la xarxa, que comprava i venia dades personals, de comptes corrents, vida laboral i informes mèdics de milers de persones.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Entre els objectius de la trama, com va desvelar la mateixa publicació el passat mes de juny, es trobava Telma Ortiz, germana de la princesa d'Astúries i cunyada de la infanta Cristina.

En el cas de la infanta, informa 'Inteviú', un 'hacker' va intentar accedir al seu correu electrònic personal i va monitoritzar diverses xarxes socials per comprovar si la duquessa n'utilitzava alguna sota un pseudònim. La investigació se centra ara en diversos pirates informàtics que podrien haver fet el mateix amb altres persones.

stats