Mèdia 17/07/2012

La infanta Cristina, (també) espiada

Selena Soro
2 min
La infanta Cristina, (també) espiada

La infanta Cristina la germana de la princesa d'Astúries, Telma Ortiz, comparteixen ara alguna cosa més que els dinars familiars. La revista Interviú va publicar ahir que una trama de compravenda de dades tenia sota vigilància la filla del rei, només un mes després de revelar que espiava Telma Ortiz.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La xarxa, que la policia va desmantellar el maig passat en l'anomenada operació Pitiüsa, es dedicava a robar dades laborals, de comptes corrents, informes mèdics, etc. amb la intenció de vendre'ls després a mitjans de comunicació. En la trama hi estan implicats funcionaris d'Hisenda, de la Seguretat Social, policies locals, guàrdies civils i noranta detectius privats.

En el cas de la infanta, un hacker va intentar accedir al seu correu electrònic personal i va monitoritzar diverses xarxes socials per comprovar si la duquessa de Palma n'utilitzava alguna amb pseudònim.

Sage Stallone, un cas més fosc

La investigació policial aporta noves dades sobre la mort del fill de Sylvester Stallone, Sage Stallone, però lluny d'aclarir el cas, l'embolica encara més. Stallone fill va ser trobat mort dissabte a la seva residència de Hollywood, i els primers informes apuntaven a una sobredosi de pastilles. Les últimes revelacions indicaven que el noi, de 36 anys, podria haver mort quatre dies abans que se'n trobés el cadàver. Ara un amic seu declara que tan sols 17 hores abans de la descoberta del cos Sage Stallone havia penjat unes quantes fotografies i comentaris a la seva pàgina de Facebook.

Sylvester Stallone també va dedicar unes paraules al seu fill: "Quan un pare perd un fill no hi ha dolor més gran. Reso perquè la gent respecti la talentosa memòria del meu fill i senti compassió per la seva mare Sasha", va dir al portal TMZ.

De celebració a Sitges

El museu Casa Bacardi de Sitges va complir ahir dos anys des de la seva fundació, i per celebrar-ho va comptar amb quatre convidats d'excepció: Santi Millán, Manel Fuentes, Àngel Llàcer i Carolina Ferre. Tots han estat en algun moment -infància o joventut- vinculats a Sitges.

No hi ha embaràs

"Penélope Cruz no està embarassada". Amb aquestes declaracions a El País el publicista de l'actriu d'Alcobendas posava ahir punt final als rumors d'un possible germà per al petit Leo, el fill de Cruz i Javier Bardem.

Qui sí que ha estat mare és Uma Thurman, que amb 42 anys ha donat a llum una nena, segons va confirmar ahir el seu representant.

stats