Mèdia 31/07/2012

La infanta es queda amb Urdangarin

Selena Soro
2 min
La infanta es queda amb Urdangarin

En la salut i en la malaltia, en els bons i en els mals moments. La infanta Cristina (01) ha desinflat els rumors de divorci i s'ha posat al costat d'Iñaki Urdangarin: tot i que diumenge se l'esperava a Mallorca, la duquessa de Palma ha decidit donar suport al seu marit i no ha viatjat amb la família reial al Palau de Miravent, on Urdangarin té restringida l'entrada, segons va confirmar ahir Mariángel Alcázar a El programa de Ana Rosa .

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Els que ja estan gaudint de les vacances a Palma són la reina Sofia , la infanta Elena i sis dels vuit néts dels reis. Ahir van passar el dia junts a l'illa de Cabrera, un destí tranquil i de difícil accés que els permet tenir més privacitat.

Està previst que Joan Carles i els prínceps arribin a Mallorca el 8 d'agost, dia en què se celebra el tradicional sopar amb les autoritats de l'illa. Aquest any no hi assistirà cap de les dues infantes.

De celebració amb la nova nòvia

Diumenge Fernando Alonso (02) va fer 31 anys. El pilot de Fórmula 1 ho va celebrar amb el cinquè lloc al Gran Premi d'Hongria 2012 i, després, en companyia de Daixa Kapustina , la seva nova parella. Tot i que Alonso encara no ha confirmat res, la model de 22 anys l'acompanya a totes les carreres i apareix amb ell a totes les fotografies. La premsa del cor ja dóna per fet que és la substituta de la també model russa Xènia Txoumitxeva, amb qui va sortir fa uns mesos. Al desembre, Alonso va quedar-se solter en divorciar-se de Raquel del Rosario, líder del grup El Sueño de Morfeo.

Una casa flotant per a Lady Gaga

Lady Gaga (03) és la reina de les excentricitats dins i fora dels escenaris: ara planeja gastar-se 12,7 milions d'euros en una casa flotant a Creta (Grècia). El complex tindrà una església, una piscina i dues pistes de tenis. De moment es desconeix la situació exacta de la mansió, però la cantant de Born this way ja ha mostrat diverses vegades la seva preferència per Spinalonga, un petit illot al nord-est de Creta que antigament havia estat una leproseria, segons apunta el portal Greek Reporter.

Yola Berrocal, embarassada

L'actriu Yola Berrocal (04) ha anunciat que, amb 42 anys, espera el seu primer fill. El pare és Carlos Casaña, un dels pretendents del programa de Telecinco Mujeres y hombres y viceversa . Berrocal no és l'única que lluirà panxeta aquest estiu: Carolina Cerezuela espera el seu segon fill amb Carles Moyà, Blanca Cuesta i Borja Thyssen esperen el primer i Guti i Romina Belluscio també s'estrenen aquest any.

stats