Mèdia 14/06/2012

El "poder gai", a l''Ara Tu' d'aquest diumenge

El diputat del PSC Miquel Iceta i el convergent Santi Vila, parlamentari i alcalde, ens expliquen com es viu la seva opció sexual amb un càrrec públic. I també: el retorn de Madonna i una entrevista a Yasmina Reza

Ara
1 min
PORATDAARATU17/06

BarcelonaLa portada en PDF

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A l''Ara Tu' d'aquesta setmana hi trobareu:

Gais, el poder d'influir: activistes, emprenedors i diputats gais coincideixen: no són un lobi, però pesen. Amb dos protagonistes amb noms i cognoms que expliquen la seva experiència: el diputat del PSC Miquel Iceta i el diputat de CiU i alcalde de Figueres, Santi Vila.

L'últim resistent grec: perfil de Manolis Glezos, un símbol de la tràgica història de la Grècia contemporània.

Entrevista a la dramaturga Yasmina Reza: l'autora d''Art' es confessa completament lliure: “No signo contractes ni accepto avançaments”.

25 racons de Catalunya que has de veure: l'escriptor Rafael Vallbona ens passeja per la serralada Litoral, entre el Maresme i el Vallès.

Estils: Madonna, la reina del pop que no abdica, arriba dimecres 20 de juny a Barcelona amb la gira 'MDNA Tour'.

Tendències: 'Andorra en bicicleta', el cicloturisme s'ha convertit en una de les ofertes estrella de l'estiu.

Gastronomia: alguns dels millors pastissers de Catalunya ens expliquen el secret de les coques de Sant Joan.

Global News: 'Once Upon a Time in Italy', un reportatge sobre els 'spaghetti western' a càrrec del director i guionista britànic Alex Cox.

Ara ens en sortim: Verónica Vargas va deixar els estudis als 15 anys, però ara s'està formant per entrar a la universitat. Vol ser educadora social i treballar amb joves gitanos com ella “perquè tinguin més sortides”.

stats