Premsa
Mèdia 06/05/2011

'La Razón' elimina la referència a Espanya en la seva edició catalana

En referència a l'autorització del Tribunal Constitucional a la participació de Bildu a les eleccions, canvien "Espanya perd" per "la democràcia perd"

Redacció
1 min
La Razón, 6 de maig

Barcelona"ETA guanya, Espanya perd" és el titular que utilitza avui el diari La Razón en la seva edició de Madrid, que es distribueix a gran part del territori estatal. Aquestes paraules, en referència a la decisió del Tribunal Constitucional d'autoritzar a última hora d'ahir la participació de Bildu a les eleccions municipals del 22 de maig, s'acompanyen d'una imatge a tota pàgina de la seu del Tribunal i una gran bandera espanyola.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A l'edició catalana, en canvi, la portada és completament diferent. El titular també diu, en lletres ben grans, "ETA guanya", però a sota desapareix la referència a Espanya, que es transforma en "la democràcia perd". També canvia radicalment el disseny de la portada, que no inclou cap imatge del Tribunal Constitucional ni cap bandera, sinó una fotografia del líder del Partit Popular, Mariano Rajoy, envoltat de les dones que encapçalen llistes del seu partit en els propers comicis. Tot i aquest canvi radical en la portada, no hi apareix cap referència a Catalunya.

stats