ARA
Mèdia 10/02/2011

La llicència per endeutar-se de Mas, a la portada de l'ARA

L'autorització del Parlament a la Generalitat per emetre deute, les exigències de Zapatero i la calma que ha portat el nou "café per a tothom" són els temes abordats a la primera plana d'aquest dijous. També anunciem 13 preguntes i respostes sobre el deute

Redacció
1 min
portada 10 febrer

BarcelonaTretze preguntes i respostes sobre el deute. Els lectors de l'ARA podran descobrir aquest dijous tot el que cal saber sobre un tema cabdal per a Catalunya. Ho destaquem a la portada, que també recull les tres cares del darrer capítol d'aquest conflicte: l'autorització del Parlament perquè la Generalitat pugui endeutar-se més per refinançar-se si finalment Madrid hi dóna el vistiplau, les exigències de Zapatero, que troba insuficient el 10% de retallades pressupostàries que proposa el govern d'Artur Mas, i l'ambient a la resta de l'Estat, més encalmat des que la Moncloa ha anunciat endeutament per a tothom, una versió actualitzada del vell "cafè per a tothom".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

D'entre els articles d'opinió d'aquest dijous, a la portada se'n destaquen tres: el del Nobel d'economia Paul Krugman, que analitza la pujada del preu dels aliments que portarà el canvi climàtic, el de Beth Galí, que es pregunta si caldria annexionar els municipis que toquen a Barcelona, i el de Ferran Sáez, que ens presenta Bach com un músic que treballava per guanyar diners.

stats