Televisió
Mèdia 26/07/2011

Els guionistes de 'Lost' mostren una escena suposadament eliminada de la sèrie

Una conversa demostraria que tota la trama estava prevista des del principi. En realitat, la seqüència va ser enregistrada fa poques setmanes

Redacció
1 min

BarcelonaMés d'un any després del final de Lost, la sèrie continua fent parlar. La interpretació del final continua estant molt oberta, i la valoració de l'últim capítol segueix generant tot tipus d'opinions, però ara dos dels responsables del guió, Damon Lindelof i Carlton Cuse, han volgut donar resposta a una pregunta habitual també sobre aquesta ficció: si ja tenien previst el desenvolupament de la trama des d'un bon principi o van anar improvisant sobre la marxa.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Per demostrar, com ells sempre han defensat, que tot l'argument estava previst des del primer dia, Lindelof i Cuse han mostrat als assistents del festival Comic-Con de San Diego –dins la sessió Lost: One year later, dedicada a debatre sobre la sèrie– una escena suposadament eliminada de l'últim capítol de la primera temporada, en què ja s'avançaven alguns dels esdeveniments que tindrien lloc més endavant i en què, a més, es descobreix el nom real de l'Home de Negre.

En realitat, però, la seqüència no va ser esborrada del muntatge final, sinó que la van enregistrar com un divertimento fa unes setmanes.

stats