Mèdia 19/05/2012

Facebook agrada però no tant, a la portada de l'ARA

El diari de dissabte se centra en la sortida de Facebook a la borsa i amb el dèficit de l'Estat, agreujat per les dades que s'han donat a conèixer de les comunitats autònomes

Ara
1 min

BarcelonaPortada en Pdf

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El diari ARA d'aquest dissabte obre la seva edició amb l'entrada de Facebook a la borsa, que ha protagonitzat una multimilionària sortida a borsa malgrat que l'acció era al mateix preu a l'hora del tancament. L'empresa tecnològica ha aconseguit 900 milions d'usuaris en només 8 anys, afegeix el diari.

La portada del diari també anuncia l'entrevista del jugador blaugrana Javier Macherano, que ha explicat que "amb Tito Vilanova, el canvi serà poc traumàtic".

El diari també recorda en portada que hi haurà més dèficit a l'Estat per culpa d'algunes autonomies, que havien superat les seves previsions, en alguns casos fins a duplicar-les. Ho fa amb el titular 'Les comunitats del PP fan pujar el dèficit fins el 8,9%'.

A nivell econòmic, el diari esmenta que Nissan fabricarà una furgoneta elèctrica a Barcelona.

La potada adverteix que el diari porta un suplement caracteritzat amb les il·lustracions de la galàxia que George Lucas va crear fa 35 anys. També avisa que s'hi pot llegir una entrevista a Darth Vader i un article de Toni Soler anomenat: 'Una altra galàxia és possible'.

stats