Mèdia 24/12/2011

"Les maniobres de Rubalcaba contra Chacón trenquen el PSOE", portada d'El Mundo

'El País' també obre l'edició amb la divisió dels socialistes espanyols en la batalla per substituir Zapatero a la secretaria general del partit. La resta de diaris trien els plans de Rajoy per al principal titular del dia. "Rajoy començarà la retallada per les autonomies", diu 'El Periódico'

Ara
1 min
El Mundo, 24 desembre

BarcelonaLa batalla per la secretaria general del PSOE obre les portades de les edicions en paper dels diaris 'El Mundo', 'El País' i 'Público' aquest dissabte. "Les maniobres de Rubalcaba contra Chacón trenquen el PSOE", diu 'El Mundo'. "El manifest d'alts càrrecs obre la batalla per liderar el PSOE", diu 'El País'. "La batalla al PSOE s'acarnissa", afegeix 'Público'.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La resta de diaris trien els plans de Mariano Rajoy, que ahir ja es van deixar entreveure després del primer consell de ministres del nou govern espanyol, per obrir l'edició que hi ha als quioscos. "Rajoy començarà les retallades per les autonomies", titula 'El Periódico'. "Rajoy posa els ministres a treballar contra rellotge", tria 'La Vanguardia'. "L'Estat avisa Catalunya que no trigui gaire a pagar", explica 'El Punt Avui'. "Rajoy ordena retallada general", anuncia l'ARA. I, a Madrid, 'Abc' anuncia que "el govern aprovarà mesures urgents abans de Cap d'Any" i, 'La Razón' diu: "Deures urgents", amb una foto del nou executiu espanyol a les escales de la Moncloa semblant a la de resta de diaris.

stats