Televisió
Mèdia 17/11/2011

Raphael canta en català al disc de 'La Marató'

També hi participen, entre altres, Teràpia de Shock i Sergio Dalma, que canta amb l'Escolania de Montserrat. Es vendrà amb l'ARA i la resta de diaris catalans l'11 de desembre

Ara
1 min

BarcelonaEl disc de La Marató de TV3 2011, que es dedicarà al trasplantament i regeneració d'òrgans i teixits, inclourà entre les seves 20 cançons el debut en català de Raphael. El músic andalús ha assegurat que ha estat "un plaer" participar en el projecte, i ha mostrat el seu "compromís" amb un camp de la medicina que l'ha afectat molt directament, ja que, com ha recordat, va rebre un ronyó trasplantat fa set anys. "M'hi va anar la vida", ha sentenciat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A més de Raphael, el CD –que es vendrà únicament el dia 11 de desembre, una setmana abans de La Marató, amb tots els diaris catalans, inclòs l'ARA– comptarà amb altres actuacions estel·lars, com les de Teràpia de Shock, Joan Masdéu, Ana Torroja o Sergio Dalma, que ha enregistrat a Montserrat, conjuntament amb 40 nens de l'Escolania, el tema Em dónes força.

D'altra banda, des d'aquest mateix dijous es pot adquirir el llibre de La Marató, que inclou textos d'autors com Joan Barril, Albert Espinosa, Sergi Pàmes o Jordi Puntí.

stats