Marató
Mèdia 19/12/2010

Ja està en marxa 'La Marató' de TV3

A les 10 del matí ja s'havien recaptat 310.852 euros, gràcies a les activitats organitzades els dies previs

Albert Castellví
1 min

BarcelonaLa primera hora de La Marató de TV3 ha servit per començar a presentar el tema d'aquest any, les lesions medul·lars i cerebrals adquirides. Sergi Cutillas, muntador musical de Catalunya Ràdio i responsable de la sala d'imatges en les transmissions de futbol de l'emissora, ha explicat que des del 1992 va en cadira de rodes per culpa d'un accident de trànsit que va patir durant unes vacances a Cuba.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

També s'ha pogut veure el desenvolupament d'algunes de les activitats que s'estan fent fora del plató de TV3, a diversos llocs de Catalunya, com ara la caminada solidària d'Alcarràs (Segrià) o el circuit per fer pràctiques de desplaçament amb cadira de rodes. Espartac Peran, presentador de Divendres ha tingut ocasió de comprovar les dificultats que suposa moure's d'aquesta manera. Aquesta activitat té lloc al centre comercial La Maquinista, on durant tot el matí hi ha previstos molts actes, que culminaran amb la realització de la flashmob de La Marató, que s'ha estat preparant durant les últimes setmanes des de Divendres.

Pel que fa a les actuacions musicals, ja han aparegut l'Ensemble del Taller de Músics (que posarà la banda sonora del programa), Neila Benbey, amb el tema Pas a pas i el grup de sevillanes Ecos del Rocío, que han interpretat Per sempre, la primera sevillana en català.

I evidentment, ja s'ha posat en marxa el marcador de La Marató, que pocs minuts després de les 10 sumava 310.852 euros, gràcies sobretot a la recaptació de les activitats que s'havien organitzat en dies anteriors. La xifra anirà pujant al llarg del dia amb l'ajuda de les trucades al 905 11 50 50.

stats