COMUNICACIÓ
Mèdia 13/06/2011

Els moviments del PSOE per avançar les eleccions, a 'El Mundo' i 'El País'

El final de l'acampada de la Puerta del Sol i les eleccions de Turquia, els altres grans arguments de les portades dels diaris madrilenys. La premsa catalana destaca la trobada de Rubalcaba amb el PSC

Redacció
2 min
Portada del diari 'El País'

BarcelonaEls diaris madrilenys El Mundo i El País destaquen a la portada d'aquest dilluns la possibilitat que se celebrin eleccions generals anticipades al mes de novembre, una informació que hauria arribat tant de fonts del PSOE com del govern espanyol.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A la resta de la premsa de Madrid, Público obre la primera plana amb una denúncia contra els “accionistes de les agències de rating”, que, segons el diari, “fan negoci amb la crisi espanyola”. Abc presenta una gran fotografia del final de l'acampada de la Puerta del Sol, mentre que La Razón continua insistint en la relació entre Bildu i ETA.

La premsa catalana destaca la reunió del virtual candidat socialista a les generals, Alfredo Pérez-Rubalcaba, amb els seus companys del Partit dels Socialistes de Catalunya. La Vanguardia diu que “Rubalcaba ofereix respecte a l'autonomia del PSC” i El Periódico creu que la visita “aixeca l'ànim” dels socialistes catalans. El Punt subratlla la “promesa” de l'ara ministre d'Interior de “no interferir en el congrés del PSC de la tardor” i l'Avui diu que “Rubalcaba intenta estovar les relacions” amb aquesta visita.

Pel que fa a la premsa esportiva, Mundo Deportivo i Sport destaquen a tota portada la “setmana clau” per al fitxatge de Cesc per part del Barça. El primer aniversari de Rosell al capdavant del club és l'altre gran tema de la portada als dos gran esportius catalans. A Madrid, Marca parla de l'interès dels equips de Manchester per les seves estrelles, Özil i Cristiano.

stats