COMUNICACIÓ
Mèdia 06/06/2011

"La banca ètica guanya negoci i sobretot clients per la crisi", destaca 'El Punt'

La victòria de la dreta a Portugal i la victòria de Rafa Nadal a Roland Garros són els temes comuns a les portades dels principals diaris

Redacció
2 min
PORTADA EL PUNT

BarcelonaEl Punt parla aquest dilluns dels efectes de la davallada de l'economia sobre el sector financer i assenyala que “la banca ètica guanya negoci i sobretot clients per la crisi”. La sisena victòria del manacorí Rafa Nadal a la terra batuda de Roland Garros i la debacle socialista i el conseqüent ascens de la dreta en les eleccions portugueses ocupen espai també a les portades de la resta de la premsa de Catalunya i de l'Estat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Les retallades a la sanitat també continuen sent un argument de portada i el diari Avui destaca a la primera plana que "les infermeres tornen a marxar a fora per la crisi", ja que no es renoven els contractes eventuals i l'atur entre el col·lectiu arriba al 21%. El Mundo i La Razón, per la seva banda, obren el diari amb els resultats de dues enquestes pròpies: el rotatiu de Pedro J. Ramírez indica que “puja fins al 57% els qui exigeixen l'avançament de les eleccions”, mentre que el diari que dirigeix Luis María Ansón publica a la primera pàgina que "Rajoy guanyaria les eleccions per 15,7 punts davant de Rubalcaba".

Sobre Portugal, La Vanguardia diu que "els portuguesos es confien a la dreta per sortir del pou de la fallida", mentre que El País assegura que "la crisi passa per sobre dels socialistes portuguesos a les eleccions". El Periódico continua pendent de les novetats de l'epidèmia provocada pel bacteri E.Coli i destaca que "els científics apunten ara a la soja alemanya". Abc col·loca la victòria de Nadal en primer terme i explica que “París és seu” i Público critica que “Bono s'oblida de la transparència”.

stats