ESTRENES
Mèdia 01/02/2012

Una nova sèrie radiografia la crisi en un càmping

N.a.
1 min

BARCELONA.L'escenari de la nova sèrie Con el culo al aire és un càmping on diversos personatges viuen, sovint forçats per les circumstàncies, a l'espera que arribin temps millors. Antena 3 l'estrena avui en prime time (22.30 hores) i lluitarà pel lideratge d'audiència amb La Fuga de Telecinco. Protagonitzada per María León, Paco Tous i Toni Acosta, entre d'altres, la ficció vol mostrar com gent normal s'enfronta a la crisi amb dosis de picaresca, enginy i bon humor.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El divorci, l'atur, una jubilació que amb prou feines dóna per viure o problemes familiars empenyen els protagonistes de la ficció a instal·lar-se al càmpig urbà de La Cabrera, al nord de Madrid. Con el culo al aire pretén oferir "una radiografia de la societat actual d'Espanya", segons va indicar ahir la directora de ficció d'Antena 3, Sonia Martínez. Produïda per Notro TV, del Grup Vértice 360, la sèrie consta de tretze episodis de 70 minuts de durada. El seu objectiu és "entretenir i que resulti divertida, gamberra i humana, perquè conté històries que emocionen", segons Martínez.

Paco Tous interpreta el xurrer ambulant Tino. Maria León és Sandra, una doctora inhabilitada i contractada al càmping, abandonada pel marit i amb dues filles bessones molt petites. "Els espectadors se sentiran molt identificats amb els personatges, perquè amb el cul a l'aire hi estem tots", afirma l'actriu.

stats