28-N
Mèdia 29/11/2010

Joana Ortega: "Una conselleria en què aparegui la paraula 'família' em sembla molt adient"

La portaveu d'Unió Democràtica insisteix que no sap res sobre la seva possible entrada al Govern

Albert Castellví
1 min
Joana Ortega

BarcelonaLa número 2 de CiU per Barcelona ha assegurat en una entrevista al programa El secret, de Catalunya Ràdio, que li semblaria "adient que al nom d'una conselleria hi aparegués la paraula 'família'", tot i que ha puntualitzat que ho deia "des d'un punt de vista personal" i que això no vol dir que hagi de ser ella qui dirigeixi aquesta àrea en el futur Govern d'Artur Mas, tal com avança avui en portada el diari ARA.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

De moment, ha afegit Ortega, només és "la número 2 de les llistes i una parlamentària amb molta il·lusió", i ha recordat que l'elaboració del Govern "correspon al futur president, Artur Mas, conjuntament amb Josep Antoni Duran i Lleida". Quan la presentadora del programa, Sílvia Cóppulo, li ha preguntat si seria o no consellera, ha estat rotunda: "Li sóc tremendament sincera. No ho sé".

En el mateix programa hi participava el director del diari ARA, Carles Capdevila, que s'ha mostrat convençut del futur polític d'Ortega. "No ens la juguem", ha dit, en referència a l'aparició de la portaveu d'Unió Democràtica a la portada del diari. Però Ortega ha insistit: "Vostè té molta més informació que jo, doncs!".

Finalment, i en to de broma, Capdevila li ha proposat un tracte: "Si es confirma [que la nomenen consellera], li regalarem la planxa de la portada que guardem de la impremta i li demanarem que ens concedeixi la primera entrevista". Ortega ha promès que ho faria.

stats