Mèdia 10/05/2011

Una jutge paralitza l'emissió del programa 'Diario de...', de Mercedes Milà

L'espai volia denunciar maltractaments en un geriàtric, però els responsables del recinte denuncien que les càmeres hi van entrar sense permís

Redacció
1 min
Mercedes Milà canvia completament de registre: un mes després d'acomiadar  'Gran Hermano' torna al periodisme d'investigació amb 'Diario de...'.

BarcelonaUna jutge va ordenar paralitzar l'emissió prevista per ahir del programa Diario de..., que presenta a Cuatro Mercedes Milà i que estava previst emetre's a dos quarts d'una de la matinada, sobre una residència d'avis a Las Palmas de Gran Canària. L'espai va ser substituït per un nou Diario de..., en aquest cas centrat en els desnonaments.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La decisió del jutge va arribar després que els responsables del geriàtric, en el qual el reportatge d'investigació revelava que es produïen maltractaments, denunciessin davant la justícia que les càmeres van accedir al recinte sense permís. Fonts de la cadena han negat aquest darrer extrem i han anunciat que presentaran un recurs d'apel·lació. A més, han assenyalat que un treballador del centre va ser qui va revelar als responsables de l'espai el que hi passava.

stats