Internet
Mèdia 22/02/2011

Tanca la web on van aparèixer les fotografies de Piqué i Shakira

El portal assegura que un anònim va penjar les imatges, i els seus responsables han decidit tancar-lo temporalment en saber que ho havia fet il·legalment

Albert Castellví
1 min
La pàgina Shakiragallery.com mostra actualment aquest comunicat

BarcelonaLa pàgina web on ahir a la tarda van aparèixer les esperades imatges de Piqué i Shakira sortint junts d'un restaurant està tancada. Shakiragallery.com, creada per seguidors de la cantant, ha col·locat un comunicat en anglès i castellà a la seva portada en què demana excuses als propietaris legítims de les imatges que ahir hi van aparèixer. Segons asseguren, qui va penjar les imatges a la pàgina va ser un usuari anònim, i els responsables del portal desconeixien que ell no era el propietari dels drets. La pàgina afegeix que tan bon punt van saber que no estava autoritzada a mostrar aquelles fotografies, va despenjar-les, i insisteix que ja "no estan disponibles" en aquell lloc. "Nosaltres no les tenim i no estem en condicions d'autoritzar-ne la publicació", continua el text.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El mateix comunicat indica que és habitual que siguin persones anònimes els que col·loquin fotografies a la pàgina, però que "el més probable és que es restringeixi aquesta funció a partir d'ara". En tot cas, diuen els responsables, la pàgina continuarà tancada fins que hagin trobat "una manera d'evitar aquesta situació en el futur".

stats