Mèdia 12/04/2012

Un poble d'Ávila dedica un carrer a Intereconomía

El consistori de Mombeltrán cedeix aquest nom a la cadena de televisió pels seus "valors en defensa de la família" i per la seva "independència en la seva línia editorial"

Ara
1 min
Ajuntament de Mombeltrán

BarcelonaMombeltrán canviarà el nom d'un dels seus carrers pelnom de 'Carrer Intereconomía', la cadena de televisió de 'El Gato al agua'. L'alcalde d'aquest petit municipi d'Àvila, Julián Martín Navarro, ha volgut recompensar la cadena amb aquest singular gest pels "seus valors en defensa de la família, dels valors nacionals que sempre ha defensat al nostre país, pel seu compromís amb les nostres arrels cristianes i per independència en la seva línia editorial", segons informa 'FórmulaTV'.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

'Intereconomía' ha acceptat la proposta i s'ha afanyat a agrair-la a través del seu president, Julio Ariza. Aquest dimarts, Antonio Jiménez, presentador de 'El gato al agua' assegurava que el poble té un "castell molt bonic".

El Partit Popular és l'encarregat de governar aquest poble, amb el batlle Julián Martín Navarro al capdavant des de l'any 2007. Segons els tertulians d'Intereconomía, el carrer canviarà de nom "quan arribi Cayo Lara" i dubten sobre les posicions que puguin mantenir altres regidors d'altres partits.

stats