ARA
Mèdia 08/03/2011

L'amenaça de l'OTAN d'intervenir a Líbia, a la portada de l'ARA

El posicionament de l'organisme respecte del règim de Gaddafi és el tema que obre l'edició d'aquest dimarts. També s'hi destaca el tancament de la planta de Martorelles de Derbi, ja que Piaggio trasllada la producció a Itàlia

Redacció
1 min
Portada 8 març

BarcelonaUn rebel armat a la ciutat petroliera de Ras Lanuf il·lustra el clima de guerra civil que es viu a Líbia. És la imatge que obre la portada de l'ARA d'aquest dimarts per explicar la situació de la crisi del país governat per Gaddafi. Hi expliquem l'amenaça de l'OTAN d'intervenir-hi i la primera oferta del coronel als rebels per negociar la seva renúncia al càrrec com una sortida honorable i sense judicis.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La portada també reflecteix l'aplicació de la nova norma que limita a 110 km/h la velocitat a les autovies i autopistes i una notícia econòmica preocupant: Piaggio traslladarà a Itàlia la producció de Derbi, de manera que tot indica que es tancarà la planta de Martorelles.

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, oferim un reportatge sobre tres dones que han trobat fórmules per afrontar la crisi, cada una a la seva manera.

I pel que fa l'opinió i l'anàlisi de l'actualitat, tres firmes destacades: Gemma Calvet, Ban Wang i Josep-Lluís Carod-Rovira.

stats