ARA
Mèdia 07/03/2011

El nou límit de velocitat, a la portada de l'ARA

L'entrada en vigor de la nova norma que impedeix anar a més de 110 km/h obre la portada d'aquest dilluns. La imatge és per a la marató de Barcelona, multitudinària

Redacció
1 min
portada 7 de març

BarcelonaTrànsit augura que hi haurà més multes amb el nou límit de velocitat a 110 km/h, que durarà uns mesos. L'entrada en vigor de la norma, dins del paquet de mesures del govern espanyol en un pla per estalviar energia, és el tema principal de la portada d'aquest dilluns de l'ARA.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

També hi té un espai destacat la marató de Barcelona, amb una foto que en reflecteix l'èxit, i una entrevista al conseller de Salut, Boi Ruiz, que anuncia restriccions en les prestacions de les quals s'abusa. "Per molt que t'operin al costat de casa, el servei no és millor", afegeix.

Altres temes destacats són un reportatge sobre els 70 alcaldes independents que hi ha a Catalunya i un altre sobre les quinze actrius catalanes que dominen l'escena ara mateix.

Dels articles d'opinió, la portada destaca els de Marina Llansana, sobre la persistència de la marginació de la dona, Antoni Vives, que defensa que cal superar l'igualitarisme estret de mires, i Roger Cohen, que avisa que Israel ha de deixar de dependre dels EUA i encapçalar la democratització del Pròxim Orient.

stats