COMUNICACIÓ
Mèdia 13/03/2011

L'alarma nuclear, portada de l'ARA

El reactor espatllat, les tasques de rescat al Japó i una entrevista a Joan Puigcercós, a la primera d'aquest diumenge

Redacció
1 min
Portada de l'ARA del diumenge 13 de març

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } L'ARA obre l'edició d'aquest diumenge amb el desastre del Japó, i ho fa amb aquest titular: "Tsunami radiocatiu". El diari destaca que "el pànic nuclear i les rèpliques sísmiques compliquen la gestió del drama japonès i posen en alerta l'opinió pública mundial".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La imatge de la primera plana és per a una tècnic japonès comprovant que un nen no hagi tingut altes radiacions nuclears. Les autoritats han començat a repartir iode entre la població per reduir els possibles efectes de la radiació.

El diari destina 6 planes al terratrèmol del Japó. Entre les peces hi ha doos reportatges: "Què ha fallat a Fukushima" i "Si la terra tremolés a Catalunya: radiografia de la vulnerabilitat".

Hi ha tres temes més destacats en l'edició dominical del diari. Paul Preston demostra la implicació de Carrillo en els assassinats de Paracuellos, la confessió d'un monja catalana que admet haver cobrat sobres per donar nens en adopció i una entrevista a Joan Puigcercós. El líder d'ERC diu que farà "un esforç perquè el partit no es radicalitzi".

stats