ARA
Mèdia 08/02/2011

Els preus als hotels de Barcelona, portada de l'ARA

El pacte de no agressió entre Zapatero i Mas a la Moncloa, l'altre tema destacat

Redacció
1 min
portada 8f

BarcelonaEls preus que els hotels de Barcelona oferiran la setmana vinent és el tema principal de la portada de l'ARA d'aquest dimarts. El titular “Hotels 50 cops més cars” centra la informació principal del diari, en què es destaca que el Mobile World Congress dispararà més que mai els preus de les habitacions de luxe a Barcelona.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La fotografia de la primera plana de l'ARA mostra Zapatero i Mas abans de la reunió mantinguda a La Moncloa, tot destacant el pacte de no agressió, el desgel institucional i la fredor personal que van mantenir a la trobada.

Un altre titular de la portada és “la nova Batasuna condemna ETA”, tot apuntant que el govern espanyol celebra el nou pas de l'esquerra abertzale, però passa la pilota a la justícia. També s'apunta que l'economia catalana està a la cua d'Espanya en els últims 10 anys, que Santa Maria del Mar va inspirar Gaudí per a la Sagrada Família i es destaca l'entrevista al director general d'Immigració, Xavier Bosch, que apunta que “les traves en el vot immigrant són enormes”.

Els articles de l'advocada Gemma Calvet, la professora de la Universitat de Drexel, Ellen D. Feld i de la membre d'ensenyament de CCOO, Montse Ros, completen la primera plana de l'ARA.

stats