Mèdia 19/12/2011

''La Marató' fa 20 anys sense notar la crisi', a la portada de l'ARA

La cita solidària de Catalunya ocupa la primera pàgina del diari ARA, que recorda que després de 20 anys, la xifra de la recaptació resisteix la crisi amb força per millorar la investigació en regeneració i trasplantaments d'òrgans i teixits

Ara
1 min
Portada del diari ARA, dilluns dia 19 de desembre de 2011

BarcelonaEl diari ARA d'aquest dilluns obre la seva edició amb 'La Marató' de TV3. ''La Marató' fa 20 sense notar la crisi' és el titular de la publicació, que explica que la solidaritat a Catalunya deixa una xifra d'aproximadament 7 milions d'euros per investigar la regeneració i els trasplantaments d'òrgans i teixits.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El triomf del Barça, que es complementa amb un suplement de 16 pàgines i que il·lustra la 13a victòria que Guardiola ha brindat al Barça, també apareix a la portada amb el titular: "El Barça enlluerna el món amb el seu joc". La foto dels jugadors blaugrana exalta el barcelonisme amb Puyol enlairant la copa del Mundial de Clubs. Ha estat una trobada que el diari qualifica de "golejada històrica contra el Santos".

A més, l'ARA d'aquest dilluns 19 de desembre parla també del líder txec Václav Havel. Escriu que "Europa plora la mort de Havel" i anuncia els articles de Llibert Ferri, Monika Zgustova i Carme Colomina.

stats