Recull de portades
Mèdia 19/12/2011

Els blaugranes “No són d'eixe món”, a la portada de 'La Vanguardia'

El triomf del Barça al Mundial de Clubs copa la premsa catalana i espanyola. El diari 'As' també recorre a la música i parafraseja Serrat per rendir-se al Barça de Guardiola: “Esos locos bajitos...”

Ara
2 min
La Vanguardia, 19 de desembre

BarcelonaEl triomf del Barça en el Mundial de Clubs, que significa la tretzena copa de l'era Guardiola, ocupa les portades de la premsa esportiva i generalista d'aquest dilluns. Tant els diaris catalans com els espanyols es rendeixen al joc del Barça amb titulars que esmolen la imaginació i, curiosament, en diversos casos recorren a la música. És el cas de La Vanguardia, que se serveix del cantautor Raimon per dir “No són d'eixe món”, o l'esportiu espanyol As, que parafraseja Serrat per rendir-se al Barça de Guardiola: “Esos locos bajitos...”, diu el diari.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'Sport fa una portada llençol amb una imatge dels blaugranes amb la copa a les mans que ocupa la primera pàgina i la contraportada. El titular és: “L'espectacle més gran del món”. El Periódico fa doble portada, la principal dedicada al triomf del Barça, i es limita a dir: “Sense paraules”.

El 9 esportiu diu: “Universal”; El Mundo Deportivo subratlla: “Els millors del món”, i Marca opta per: “Més que Messi”.

A la premsa generalista, El Punt-Avui diu: “El món als seus peus”; l'ARA es decanta per: “El Barça enlluerna el món amb el seu joc"; El País titula: “El Barça torna a ser el rei del món”; La Razón rebla: “El Barça, campió del món amb una lliçó de futbol”; El Mundo subratlla: “El planter blaugrana al cim del món”; Público diu: “Un Barça Mundial”, i l'Abc sentencia: “El Barça engreixa la seva sala de trofeus”.

stats