Recull de portades
Mèdia 07/04/2012

“Religió 2.0”, a la portada del diari 'El Periódico'

Ahir, divendres Sant, no hi va haver diaris i alguns rotatius recullen a les portades el malestar autonòmic arran dels pressupostos de Rajoy i la desconfiança que els comptes generen als mercats i a Europa

Ara
2 min
El Periódico, 7 d'abril

Barcelona'El Periódico' dedica el tema del dia d'aquest dissabte de Setmana Santa a les noves formes d'espiritualitat adaptades a les tecnologies de la informació. Amb el títol "Religió 2.0", el diari explica com els estaments catòlics intenten acostar-se als joves amb l'ús de les xarxes socials "sense canviar d'idees". La imatge de portada és per les instal·lacions de Montserrat Televisió, que va començar a emetre en proves aquest dijous, i també es recull el perfil a Twitter del cardenal de Barcelona, Lluís Maria Sistach, una aplicació per seguir la Setmana Santa 'online' i una pàgina a Facebook que suplanta la identitat de Jesús.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Ahir, divendres Sant, no hi va haver diaris i alguns rotatius recullen a les portades el malestar autonòmic arran dels pressupostos de Rajoy i la desconfiança que generen als mercats i a Europa. 'La Vanguardia' diu: "El mercat s'acarnissa amb el deute espanyol". 'El Punt Avui' afirma: 'El pressupost de Rajoy fa que es desplomi la borsa". 'El Mundo' subratlla: "Brussel·les dóna l'esquena a les reformes que impulsa Rajoy". Per la seva banda, 'El País' destaca: "Guindos atribueix l'assetjament a Espanya als nervis pel futur de la UE".

L'ARA se centra en les negociacions entre els executius català i espanyol per millorar el tracte dels comptes vers Catalunya i titula: 'El dilema de Mas'.

'La Razón' opta per: "ETA reconeix que va crear Sortu per tal d'aconseguir la independència". Segons el diari, la "banda" substitueix la il·legalitzada Segi per un grup juvenil nou amb el nom de "Marasma" (aranya).

L''Abc', que ha fet una edició conjunta pels dies 6 i 7 d'abril, titula: "Dies de passió", i assegura que "la Setmana Santa omple de devoció les ciutats d'Espanya". També il·lustra la primera pàgina amb la foto dels legionaris amb el Crist de la Bona Mort sostingut en els seus braços.

stats