recull de premsa
Mèdia 22/09/2011

Les “noves excuses” de Mourinho, a la portada de l''As'

“Ens van tallar el ritme la carretada de lesionats, les entrades, les simulacions...”, destaca el diari. El debat sobre la proclamació de palestina com estat propi dins de l'ONU i el cas 'Faisán' a la premsa espanyola són els principals arguments informatius d'aquest dijous

Redacció
2 min
As, 22 de setembre

BarcelonaBarça i Madrid van empatar aquest dimecres ens els respectius partits de Lliga, però el valor del punt aconseguit pels dos equips no és equitatiu i els diaris en fan lectures oposades. La premsa esportiva espanyola carrega fort contra el tècnic blanc i avui l'As titula “Mourinho, noves excuses” i destaca un fragment de les seves declaracions després del partit en què va dir “ens van tallar el ritme la carretada de lesionats, les entrades, les simulacions,...”. El diari, però, relativitza l'empat pel paral·lelisme amb el Barçá en la mateixa jornada i subratlla “Mal menor”. Marca s'estima més no obrir amb l'ensopegada blanca i en un titular secundari diu “Madrid, sense llum”, i mostra una imatge de Cristiano Ronaldo agenollat i amb el cap cot. La premsa esportiva catalana, en canvi, lloa el punt aconseguit pel Barça i endestaca la importància tenint en compte el rival (el València), actual líder. El Mundo Deportivo diu “Puntàs”, El 9 esportiu destaca “A punt, a punt” i l'Sport contraposa els dos partits i subratlla “Puntàs de campió... puntet de pena”.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'Assamblea General de l'ONU, que ha de reconèixer l'estat propi palestí, és un dels titulars d'obertura a la premsa generalista d'aquest dijous. La Vanguardia destaca l'oposició nord-americana i titula “Obama tanca la porta de l'ONU a Palestina”. L'ARA titula “Palestina obliga a prendre partit” i a les pàgines interiors analitza la postura dels països amb dret a veto a l'ONU.

El Punt Avui i El Periódico opten per altre temes d'obertura. El primer es decanta pel Corredor Mediterrani i titula “Via mediterrània” i el segon es pregunta el futur de la Monumental després de l'última corrida aquest diumenge amb el titular “Després dels toros...”, i afegeix que hi ha nou propostes per transformar l'edifici.

El cas Faisán, patrimoni gairebé exclusiu d'El Mundo els darrers mesos, torna a totes les portades de la premsa espanyola avui. El País titula “L'Audiència no veu proves contra els comandaments en la delació a ETA” i Público destaca “El cas Faisán es desinfla”. L'ABC i La Razón ho vinculen amb la proximitat de la cita electoral, i mentre el primer opta per “L'Audiència dorm en el cas Faisán per tal que no interfereixi en el 20-N”, el segon subratlla “L'Audiència improvisai dóna el Faisán a Ruz per no marcar-se davant del 20-N”. El Mundo escull “Bermúdez aconsegueix un pedaç que salva la campanya e Rubalcaba”.

stats