recull de premsa
Mèdia 05/10/2011

L''Sport' reclama una “Sanció, ja!” a Mourinho pel dit a l'ull a Vilanova

El Comitè de Competició podria decidir avui si manté la consideració de “falta greu” i el suspèn entre 4 i 12 partits. L'augment de l'atur és el principal argument a les portades d'aquest dimecres

Ara
2 min
Sport, 5 d'octubre

BarcelonaL'Sport denuncia avui que José Mourinho continua impune 50 dies després de l'agressió a Tito Vilanova i reclama una “Sanció, ja!” per al tècnic blanc. El diari subratlla que si el Comitè de Competició, que es reuneix avui, manté el qualificatiu de “falta greu” pel famós dit a l'ull a Tito Vilanova, haurà d'imposar la suspensió d'entre quatre i dotze partits a Mourinho. El rotatiu destaca que també es contempla una multa per conducta contrària al bon ordre esportiu, i alerta que el club blanc intenta moure influències per rebaixar la sanció.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'augment de l'atur és el principal argument a les portades catalanes i espanyoles d'aquest dimecres. El Punt Avui destaca que hi ha "600.930 persones apuntades a les llistes de l'atur", La Vanguardia diu que “L'atur dispara la por de recaiguda en la recessió”, Público afirma que “Les retallades afoguen el treball”, El Periódico subratlla que “Govern espanyol i autonomies se les tenen per l'atur” i El País rebla que “Treball culpa de la pitjor dada d'atur en 15 anys els ajustos autonòmics”. L'ARA titula “2012 negre” i cita diversos indicadors del context precari.

En clau de precampanya popular, La Razón entrevista l'alcalde de Madrid, Alberto Ruiz-Gallardón, i destaca que “Rajoy no deixarà que es posi en risc l'estat del benestar”. L'Abc, lligant amb el tema del dia, cita la xifra de 4.226.774 aturats i titula: “Esperant el 20-N”.

El Mundo es desmarca amb l'obertura i seguint amb el fil d'aquest dimarts opta per “Blanco va citar Dorribo en una gasolinera per tractar les ajudes en el seu cotxe”.

stats