Recull de portades
Mèdia 13/10/2011

"Les botigues de Madrid podran obrir tot l'any i sense horari", a la portada d''El Mundo'

Les mesures restrictives de la banca europea proposades per Durão Barroso i la conversa entre Rajoy i Rubalcaba durant la desfilada militar són els principals arguments a les portades d'aquest dijousã

Ara
1 min
El Mundo, 13 d'octubre

BarcelonaEl Mundo destaca a l'edició impresa d'aquest dijous la liberalització d'horaris comercials a la capital espanyola i titula “Les botigues de Madrid podran obrir tot l'any i sense horari”. El govern d'Esperanza Aguirre espera aprovar aquest dijous un avantprojecte de llei que doni via lliure als horaris comercials als establiments de fins a 750 metres quadrats de superfície.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Les mesures restrictives de la banca europea proposades pel president de la Comissió Europea, Durão Barroso, és un dels principals titulars d'obertura. La Vanguardia explica que “La Unió Europea vol un repartiment limitat de guanys als bancs” i Público rebla “Stop als bons i als dividends”.

El Punt Avui opta per “El 75% dels beneficiaris del PIRMI són nous pobres”, El Periódico es fixa en les elevades temperatures dels darrers dies i diu “Agost a la tardor” i l'ARA presenta el primer lliurament de l'enquesta del diari i diu "Mas aprova... el Govern suspèn”.

A la premsa espanyola, El País opta per “España pressiona la UE per evitar exàmens més durs als bancs”, La Razón revela que “Un negociador reconeix que es va parlar de la delació (del cas Faisán) amb ETA” i l'Abc es rendeix a la desfilada militar del 12-O i diu “Espanya, amb el seu exèrcit”, a la vegada que destaca les absències de Blanco, Artur Mas i Patxi López”. De fet, la jornada de la Hispanitat a Madrid és present a diverses portades amb la fotografia de Rajoy i Rubalcaba parlant, i destaquen la conversa “distesa” entre els dos principals candidats al 20-N.

stats