Recull de premsa
Mèdia 07/11/2011

Rubalcaba i Rajoy “ballen el mateix ball amb músiques diferents” a la portada del diari 'Abc'

El debat televisiu d'aquest dilluns entre els candidats socialista i popular al 20-N comparteix protagonisme a les portades amb la reunió d'urgència a Grècia aquest diumenge, per decidir el futur del país

Ara
2 min
Abc, 7 de novembre

BarcelonaL'Abc ocupa la portada d'aquest dilluns amb una caricatura d'Alfredo Pérez Rubalcaba i Mariano Rajoy ballant, acompanyada amb el test “El difícil problema de ballar el mateix amb músiques diferents”. El diari espanyol se centra en el debat televisiu que aquesta nit enfrontarà els candidats socialista i popular a les eleccions espanyoles i subratlla que el cara a cara confrontarà “El dia i la nit”, és a dir, dues maneres diferents de sortir de la crisi: “L'austeritat de Rajoy enfront més del mateix”.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La Razón també dedica l'obertura al cara a cara d'aquesta nit i diu “El debat dels cinc milions d'aturats”. Altres diaris hi dediquen un titular secundari; El Periódico diu “Debat a tot o res”, El País subratlla “Rajoy exhibirà la manca de feina davant d'un Rubalcaba forçat a arriscar” i Público es decanta per “Rubalcaba busca canviar el signe de la campanya, a Rajoy li val un empat.

La reunió d'aquest diumenge entre el primer ministre grec, Iorgos Papandreu, el líder de l'oposició, Antonis Samaras, i el president del país hel·lè, Karolos Papoulias, per decidir el futur de Grècia és el principal titular d'obertura aquest dilluns. La Vanguardia diu “Grècia pacta un govern d'unitat sense Papandreu”, El País subratlla “La crisi tomba Papandreu”, Público opta per “Grècia obeeix” i l'ARA rebla “Adéu Papandreu”.

El Periódico opta per encapçalar l'edició impresa amb un tema propi i titula “Catalunya té dos milions de mascotes sense control”. El Punt Avui també es decanta en l'obertura i diu “El comerç no vol obrir diumenge”. Per la seva banda, El Mundo continua estirant el fil del suposat cas de suborn al ministre de Foment espanyol i titula “El fiscal també veu delicte en els favors que Blanco va fer a Orozco”.

stats