Recull de premsa
Mèdia 17/11/2011

Rubalcaba confessa a 'La Vanguardia' “Tal com està la política, sembla millor dedicar-se a l'alpinisme”

En una entrevista a 'El País', Rajoy diu que "la dependència no és viable” i assegura que "retallarà en tot, menys en pensions”. Els titulars de campanya i les males previsions de creixement del govern espanyol són els titulars destacats d'aquest dijous

Ara
2 min
La Vanguardia, 17 de novembre

BarcelonaAlfredo Pérez Rubalcaba pensa que “tal com està la política, sembla millor dedicar-se a l'alpinisme”. Aquest és un dels titulars destacats aquest dijous a la portada de La Vanguardia, que a quatre dies del 20-N, entrevista al candidat del PSOE a les eleccions espanyoles. Rubalcaba carrega contra la campanya del silenci que ha fet Rajoy, defensa no parlar del passat - per “poder parlar del futur”- però recorda que la bombolla immobiliària – com a gènesi de la crisi – es va iniciar amb el PP, i es mostra reticent als govern tecnòcrates i als de concentració, que considera que obliguen a renunciar “a la pluralitat ideològica”.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Per la seva banda, El País obre amb una entrevista amb Mariano Rajoy, de la qual destaca “La Dependència no és viable”, i subratlla que el líder retallarà en tot, “menys en pensions”.

Els titulars electorals obren la majoria d'edicions impreses. El Periódico i l'Abc parlen de successions en el partit socialista. Mentre el primer apunta “PSC i PSOE afronten el 20-N en clau successòria”, el segon subratlla “Chacon ja es postula per a succeir Ribalcaba”, i destaca les paraules de la candidata del PSC en un míting aquest dimecres, en que va dir “a veure qui s'atreveix a dir que una dona catalana no pot liderar el PSOE”. Público, per la seva banda, es decanta per “L'esquerra denuncia el perill del programa ocult del PP.

Les previsions males previsions de creixement del fovern espanyol és l'altre titular destacat aquest dijous. La Vanguardia diu “Espanya quasi no creix, admet per fi el Govern”, El Mundo explica “Salgado admet un error del 40% en la seva previsió de creixement”, La Razón subratlla “El compte ocult del PSOE” i El Punt Avui sentencia “L'Estat fa trampa”.

L'ARA es decanta pel cop d'efecte d'Europa als estats membres que no compleixin amb els objectius de dèficit i titula “La UE es prepara per prendre més poder als estats”.

stats