Diaris
Mèdia 13/01/2011

La lluita entre Tura i Hereu, a la portada dels diaris catalans

L'economia és l'altre tema destacat a la premsa. L''ABC' es fixa en la possible beatificació de Joan Pau II

Albert Castellví
2 min
'El Periódico' parla del debat Hereu-Tura

Barcelona"Hereu planta cara al PSC", diu en portada El Periódico, que converteix en protagonista de la jornada l'actual alcalde, i no Montserrat Tura, que ahir va postular-se oficialment per ser la candidat del partit a les municipals del maig. El rotatiu afegeix que "L'alcalde defensarà demà la seva candidatura davant Montilla". Els mateixos protagonistes són els que trobem a la portada de l'Avui, que titula amb un contundent "Tura repta Hereu". En la mateixa línia, l'edició d'El Punt de la capital catalana parla d'"Alta tensió en la cursa per l'alcaldia de Barcelona".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La Vanguardia també es refereix al debat intern del PSC, assegurant que "Montserrat Tura disputa a Hereu la candidatura a l'alcaldia", tot i que ho situa com a tema secundari. El principal titular d'aquesta portada diu que "Economia prepara un altre decret per reestructurar les caixes". També Público obre l'edició amb economia. El titular diu que "Els especuladors es retiren (per un dia)".

El País, per la seva banda, explica que "Zapatero busca ara amb sindicats i patronal un pacte sobre reformes", i encara en matèria econòmica La Razón denuncia que "Els diputats no tocaran les seves pensions perquè no són com la resta de ciutadans".

En una línia completament diferent, El Mundo assegura a la seva portada que "El negoci de l'amic del gerent del PSOE es va disparar amb Blanco". Finalment, l'ABC dedica la seva portada al papa Joan Pau II, amb una gran fotografia i la frase "Camí dels altars", en referència a la possibilitat que l'anterior pontífex sigui beatificat al llarg d'aquest any.

stats